VERDURE ASSORTITE ALL’AGRO (GEMENGDE GROENTEN MET VINAIGRETTESAUS)
nieuwe aardappelen
wortels
sperziebonen
bloemkool
venkel
witlof
asperges
VINAIGRETTE
olijfolie
citroensap
zout
versgemalen peper
Gestoomde of gekookte groenten (ze moeten net gaar zijn) met vinaigrettesaus kunt u als voor- of bijgerecht opdienen. Wanneer u veel gasten verwacht kunt u veel verschillende soorten groenten gebruiken - nieuwe aardappelen, wortels, sperziebonen, bloemkool, venkel, witlof, asperges enzovoort. Kook of stoom ze bijtgaar (begin met de groente die de langste bereidingstijd nodig heeft). Dien de groenten warm of koud op met vinaigrettesaus (3 delen olijfolie op 1 deel citroensap, met zout en versgemalen peper naar smaak)
gebied : Umbrië en Marche, Italië
gerechtsoort : groentegerecht
bron : De regionale keuken van Italië / Jan Morgan
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten