maandag 1 november 2010

Wrap met romige tomaat en roze garnalen

WRAP MET ROMIGE TOMAAT EN ROZE GARNALEN

4 rijpe trostomaten
1 teentje knoflook, geperst
2 bosuitjes, in dunne ringetjes
2 eetlepels verse koriander, fijngehakt
125 milliliter zure room
zout
versgemalen peper
snuf chilipeper
4 middelgrote bloemtortilla’s
4 mooie blaadjes ijsbergsla
200 gram roze garnalen

Was en droog de tomaten en snijd ze in vieren. Verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Vermeng de tomaten met de knoflook, bosui, koriander en zure room en breng op smaak met zout en chilipeper. Verwarm de tortilla’s in de oven of koekenpan en beleg ze met een blaadje sla. Verdeel de tomatenroom en garnalen erover en maal er nog wat peper over. Vouw of rol dicht of leg ze plat op een bord. Serveer direct.

4 personen

voedingswaarde : 320 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten

gerechtsoort : voorgerecht

bron : Boodschappen oktober 2010

Geen opmerkingen: