4 gepelde walnoten
½ citroen
1 kleine appel
2 eetlepels halfvette roomkaas
4 sneetjes krentenbrood
½ eetlepel boter of margarine
Walnoten grof hakken. Citroen uitpersen (voor 1½ eetlepel sap). Appel schillen, klokhuis verwijderen en in schijfjes snijden. Besprenkelen met ½ eetlepel citroensap. In kom doen: roomkaas, walnoten en 1 eetlepel citroensap. Door elkaar roeren. Krentenbrood heel dun met boter besmeren. Onbesmeerde kant met roomkaasmengsel besmeren. Appelschijfjes over 2 sneetjes verdelen. Andere sneetjes met onbesmeerde kant erop leggen. Tosti’s in tostiapparaat in 5 minuten bruin bakken. (Of: tosti’s onder voorverwarmde grill in 8 minuten bruin bakken, halverwege keren.) Tosti’s over diagonaal halveren.
4 stuks
voedingswaarde : 115 kcal per stuk
bereidingstijd : 15 minuten
gerechtsoort : lunchgerecht
bron : Tip november 1987
vrijdag 20 november 2009
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten