woensdag 26 augustus 2015

Stokbrood met gebrande-knoflookboter

STOKBROOD MET GEBRANDE-KNOFLOOKBOTER

1 groot zuurdesemstokbrood of 2 kleine
4 grote tenen knoflook, fijngesneden
olijfolie
125 gram boter
10 verse of gedroogde blaadjes laurier
5 takjes rozemarijn, in stukken


Verwarm de oven voor op de grillstand. Snijd het brood om de 3 centimeter schuin in. Verwarm wat olijfolie en bak de knoflook licht goudbruin en geurend. Roer met veel zwarte peper en zeezout door de boter. Doe in elke snee in het brood wat van de boter en steek er om en om een blaadje laurier of takje rozemarijn in. Bak ze goudbruin onder de grill.

6 personen

voedingswaarde : 330 kcal p.p.
bereidings- / oventijd : 10 / 5 minuten

gerechtsoort : buffet- of bijgerecht

bron : Delicious. augustus 2015
Een reactie plaatsen