AARDAPPELSALADE MET ZALM EN EI
2 eieren
350 gram aardappelpartjes
zout
peper
200 gram andijvie
100 gram gerookte zalm
3 eetlepels Linera dressing
1½ eetlepel magere yoghurt
1 theelepel mosterd
1 eetlepel diepvries dille
6 sprietjes bieslook
Eieren in 8 minuten hard koken. Intussen in pan met weinig water en zout aardappelpartjes in 5 minuten gaar koken. Intussen andijvie wassen en (in slamandje) uitslaan. In smalle repen snijden. Zalm in repen snijden. Eieren laten schrikken en pellen. In partjes snijden. Aardappelen afgieten. Grotere partjes halveren. In kommetje doen: dressing, yoghurt, mosterd en dille. Tot sausje roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Door aardappelen mengen. Andijvie in schaal doen. Aardappelsalade erop scheppen. Ei en zalm erover verdelen. Lekker met bruin stokbrood.
2 personen
voedingswaarde : 400 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : visgerecht
bron : Tip januari 1989
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten