RIJSTSALADE MET KOMKOMMER EN NOTEN
200 gram (basmati)rijst
1 kleine komkommer
1 mango
100 gram gepelde gemengde noten
2 eetlepels gembersiroop
3 eetlepels citroensap
1 theelepel kerrie
zout
2 eetlepels gesnipperd korianderblad
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de rijst uitlekken en afkoelen.
Schil de komkommer en snijd hem in blokjes. Schil de mango, snijd het vruchtvlees in blokjes. Hak de noten grof.
Vermeng de gembersiroop met het citroensap, de kerrie, een snufje zout en de koriander.
Schep het sausje, de komkommer- en mangoblokjes en de noten door de rijst.
4 personen
gebied : India
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Barbecue, grill, gourmet en fondue : Ruim 140 heerlijke recepten / Irene van Blommestein
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten