AARDAPPELTJES UIT DE OVEN
1 kilogram vastkokende aardappelen, schoongeboend en in vieren
3 eetlepels olijfolie traditioneel
½ eetlepel oregano
peper
(zee)zout
500 gram trostomaten, in vieren
Kook de aardappelen 5 minuten in water met zout naar smaak. Giet ze af en spoel ze kort onder koud water. Schep de aardappelen met de olijfolie, de oregano en peper en zout naar smaak door elkaar en verdeel ze over een met een bakmatje bekleed bakblik. Rooster ze in een voorverwarmde oven op 250°C in 25 minuten mooi bruin en gaar. Voeg na 15 minuten de tomaten toe en schep ze door de aardappelen.
Lekker met een tartaartje of vegetarische cordon bleu en een gemengde salade.
4 personen
voedingswaarde : 275 kcal p.p.
bereidingstijd : 45 minuten
gerechtsoort : bijgerecht
bron : C1000 Weekmenu tot en met 8 mei 2004
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten