SPAANSE AARDAPPELSALADE
Serveer deze salade lauwwarm.
375 gram voorgekookte krielaardappelen
2 bosuitjes
2 – 3 teentjes knoflook
3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels mayonaise
zout
peper
10 (zwarte) olijven
Kook de aardappelen gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Pel en snipper de bosuitjes en de knoflook. Snijd de warme aardappelen doormidden of in vieren. Meng de olie, de ui en de knoflook door de aardappeltjes. Laat dit even intrekken. Schep de mayonaise door de salade en voeg zout en peper naar smaak toe. Garneer de salade met de olijven.
2 personen
voedingswaarde : 415 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gebied : Spanje
gerechtsoort : salade
bron : Menu 26 juli 1995
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten