maandag 18 juli 2022

Spaanse aardappelsalade (Spanje)

SPAANSE AARDAPPELSALADE

Serveer deze salade lauwwarm.

375 gram voorgekookte krielaardappelen
2 bosuitjes
2 – 3 teentjes knoflook
3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels mayonaise
zout
peper
10 (zwarte) olijven


Kook de aardappelen gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Pel en snipper de bosuitjes en de knoflook. Snijd de warme aardappelen doormidden of in vieren. Meng de olie, de ui en de knoflook door de aardappeltjes. Laat dit even intrekken. Schep de mayonaise door de salade en voeg zout en peper naar smaak toe. Garneer de salade met de olijven.

2 personen

voedingswaarde : 415 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten

gebied : Spanje
gerechtsoort : salade

bron : Menu 26 juli 1995

Geen opmerkingen: