THIT BO NAU VOI NUOC DUA (RUNDVLEES IN KOKOSMELK)
2 eetlepels plantaardige olie
1 teentje knoflook, geplet
225 gram biefstuk, in dunne plakjes
1 kleine ui, in ringen
mespunt kurkuma (koenjit)
groene peper
1 centimeter citroengras (uit het onderste deel van de stengel), in dunne ringetjes
1 eetlepel kokosmelk uit blik
GARNERING
1 eetlepel pinda’s, verkruimeld
1 handvol verse koriander, gehakt
Verhit de olie tot deze zeer heet is. Roerbak hierin kort de knoflook en voeg dan alles behalve de kokosmelk toe. Roerbak het gerecht tot het vlees gaar is (3 minuten).
Voeg de kokosmelk toe en roer kort. Garneer het gerecht met de pinda’s en koriander.
4 personen
gebied : Vietnam
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : Vietnamees kookboek : Exotische lekkernijen uit Indo-China / Paulette Do Van
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten