THAISE KALKOENCURRY MET SPERZIEBONEN
1 grote ui
250 gram sperziebonen
250 gram kalkoenfilet
2 eetlepels olie
1 zakje groene basilicumcurry (Home Gourmet)
3 deciliter water
1 zakje santen (30 gram)
zout
peper
Pel de ui en snijd hem in schijfjes. Maak de boontjes schoon en halveer ze. Snijd de kalkoen in plakjes.
Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de ui met de basilicumcurry al omscheppend 1 minuut. Schep de kalkoen en de sperziebonen erdoor en bak het geheel nog 3 minuten. Voeg de 3 deciliter water en de santen toe. Laat het geheel nog 5 minuten zachtjes sudderen. Breng de curry op smaak met zout en peper.
Lekker met pandanrijst.
2 personen
voedingswaarde : 415 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 5 / 15 minuten
gebied : Thailand
gerechtsoort : gevogeltegerecht
bron : Menu 20 september 1995
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten