ZOETE AARDAPPELKOEKJES MET KAAS
4 zoete aardappelen, klein gehakt
150 gram kaas, in blokjes
¼ theelepel rood chilipoeder, of naar smaak
2 eetlepels geroosterd sesamzaad of zonnebloempitten of een combinatie hiervan
zout
peper
Kook de zoete aardappelen in kokend water met zout gaar; laat ze goed uitlekken. Stamp de aardappelen fijn, voeg de kaas en chilipoeder naar smaak toe en breng het mengsel op smaak met zout en peper.
Vorm burgers of ballen van het mengsel en wentel ze door het geroosterde sesamzaad of de zonnebloempitten. Ze zijn koud erg lekker met minibietjes.
4 - 6 personen
voor- / bereidingstijd : 5 / 10 minuten
gebied : Zuid-Afrika
gerechtsoort : vegetarisch gerecht
bron : De groene wereldkeuken : Inspirerende recepten voor een dagje zonder vlees / Troth Wells
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten