PASTA MET SNIJBONEN EN GEHAKTBALLETJES
2 eetlepels olijfolie
12 Hollandse runderballetjes
400 gram champignon-roerbakmix
300 gram penne
400 gram snijbonen (in stukken van 3 centimeter)
1 citroen (schoongeboend)
170 gram Gormas 70+
15 gram Italiaanse kruidenmix
Verhit de olie in een koekenpan en bak de balletjes 8 minuten. Schep uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Bak in het achtergebleven bakvet de roerbakmix 5 minuten op hoog vuur.
Kook ondertussen de pasta in een ruime hoeveelheid water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 3 minuten de snijbonen toe. Giet af en vang een kopje kookvocht op. Rasp de gele schil van de citroen.
Meng de kaas door de roerbakmix en verwarm 3 minuten op middelhoog vuur. Voeg de pasta en snijbonen toe en ½ kopje kookvocht.
Verdeel de balletjes erover. Garneer met het citroenrasp en de oregano uit de kruidenmix.
4 personen
voedingswaarde : 725 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : AllerHande augustus 2016
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten