OMELET MET SNIJBONEN EN GARNALEN
400 gram snijbonen (gesneden)
150 gram paksoi (gesneden)
100 gram aspergetips
250 gram winterpeen
2 eetlepels sojasaus
2 theelepels sesamolie
7 rondeeleieren
4 theelepels zonnebloemolie
250 gram jumbogarnalen
3 bosuitjes (in ringetjes)
Kook de snijbonen in ruim water in 4 minuten beetgaar. Voeg de laatste 2 minuten de paksoi en aspergetis toe. Giet af.
Schil ondertussen de peen, halveer in de lengte en snijd in flinterdunne plakjes. Meng de peen met de groenten, sojasaus en sesamolie.
Klop de eieren los met 3 eetlepels water. Verhit 1 theelepel olie in een koekenpan en bak in 2 minuten een omelet van ¼ van het ei. Bak zo nog 3 omeletten. Houd warm op een bord onder een deksel.
Verdeel de groenten en garnalen over het midden van de omeletten. Vouw de omeletten dubbel en bestrooi met de bosui.
Lekker met zoete chilisaus.
4 personen
voedingswaarde : 275 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : hoofdgerecht
bron : AllerHande augustus 2016
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten