HARTIG GEVULDE AVOCADO’S
2 rijpe, grote stevige avocado’s
champignons in schijfjes
scampi’s
citroensap
mayonaise
zout
tabasco
waterkers of pepermuntblad
Snijd de avocado’s - geen zachte - in de lengte door, haal de pit er voorzichtig uit, evenals het vruchtvlees, maar niet alles. Snijd het vruchtvlees klein en vermeng het voorzichtig in een kom met schijfjes champignons en scampi’s (of ander soort stevige garnaal). Besprenkel de avocado’s met citroensap en zet ze een uurtje in de koelkast. Breng ze later desgewenst nog op smaak met mayonaise, zout en tabasco. Leg er een takje waterkers of een pepermuntblaadje op.
Eet ze koud als voorgerecht, geef er dan warm geroosterd brood bij met boter.
4 personen
gebied : Israël
gerechtsoort : voorgerecht
bron : De internationale keuken / Christine Schönherr
maandag 19 oktober 2020
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten