MIE MET TOMATEN-MOSSELSAUS
1 ui
2 takjes peterselie
zout
400 gram mie
1½ eetlepel margarine
2 eetlepels tomatenpuree
½ literblik witte bonen in tomatensaus
200 gram gekookte mosselen
½ theelepel basilicum
75 gram geraspte oude kaas
peper
worcestershiresaus
Ui pellen en snipperen. In kopje peterselie fijnknippen.
In pan, ruim water met zout aan de kook brengen. Mie gaarkoken volgens gebruiksaanwijzing op pak. Intussen in braadpan margarine verhitten. Ui 2 minuten fruiten. Toevoegen: tomatenpuree, witte bonen in tomatensaus, mosselen, basilicum en peterselie. 5 Minuten meewarmen. Kaas erdoor roeren. Op smaak brengen met zout, peper en worcestershiresaus. Mie afgieten en in schaal doen. Mosselsaus erover schenken.
Groentetip: kropsla met paprika.
4 personen
voedingswaarde : 470 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 5 / 15 minuten
gerechtsoort : hoofdgerecht
bron : Tip oktober 1980
maandag 19 oktober 2020
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten