CHAMPIGNONSOEP MET GARNALEN
1 bakje champignons (à 250 gram)
2 eetlepels citroensap
200 gram Noorse garnalen
1 blikje champignonsoep (voor 1 liter soep)
1 eetlepel boter of margarine
3 eetlepels koffieroom
2 eetlepels sherry
2 eetlepels dille
versgemalen witte peper
Champignons wassen en in plakjes snijden. Besprenkelen met citroensap. In zeef grnalen onder koud stromend water afspoelen.
In pan champignonsoep maken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan boter verhitten. Champignons 5 minuten zachtjes bakken. Met schuimspaan uit pan scheppen en door soep roeren. Door soep roeren: koffieroom, sherry, garnalen en dille. 2 Minuten zachtjes meewarmen. Op smaak brengen met peper.
4 personen
voedingswaarde : 205 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 5 / 20 minuten
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Tip oktober 1982
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten