SPAGHETTI AGLIO E OLIO
400 gram spaghetti
zout
4 - 6 teentjes knoflook
1 bosje peterselie
1 - 2 rode pepers
10 - 12 eetlepels olijfolie
Breng een ruime hoeveelheid water met zout aan de kook. Voeg de spaghetti toe. Kook de spaghetti beetgaar. Pel en snipper de knoflook. Was de peterselie en trek de blaadjes eraf. Was de rode pepers, snijd ze in de lengte in, verwijder de pitjes en snijd de pepers in fijne reepjes.
Verhit de olie in een pan op een middelhoog vuur. Fruit de knoflook en de rode pepers kort in de hete olie. Voeg de peterselie toe en bak hem kort mee.
Laat de spaghetti goed uitlekken. Voeg de olie met rode peper, peterselie en knoflook toe en vermeng het geheel. Breng op smaak met wat zout.
4 personen
voedingswaarde : 600 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : veganistisch gerecht
bron : Koken & Genieten juli 2007
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten