NOEDELS MET SURIMI
zout
1 pak dried steamed noodles (250 gram, Taksan)
150 gram doperwtjes extra fijn
4 takjes koriander
1 bouquetblokje kerrie-koriander (Knorr)
1 eetlepel Thaise vissaus
3 bakjes surimiflakes (à 125 gram)
100 gram taugé
In ruime pan water met zout aan de kook brengen en noedels in 2 minuten gaarkoken. Intussen in wok laagje van 1 centimeter water aan de kook brengen en doperwtjes hierin in 5 minuten bijna gaarkoken, doperwten niet afgieten. Intussen korianderblaadjes van steeltjes plukken. Vervolgens bouquetblokje en vissaus aan doperwtjes toevoegen en oplossen.
Surimiflakes aan doperwten toevoegen, aan de kook brengen en even zachtjes laten sudderen. Taugé en korianderblaadjes door surimimengsel scheppen en even mee verwarmen. Noedels over vier borden verdelen en surimimengsel erop scheppen.
4 personen
voedingswaarde : 325 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gerechtsoort : hoofdgerecht
bron : Allerhande mei 1999
zondag 3 mei 2020
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten