THAISE CURRY MET RUNDVLEES EN WOKGROENTE & BASMATIRIJST
300 gram basmatirijst
2 eetlepels (arachide)olie
800 gram Thaise wokgroente
300 gram biefstukpuntjes
75 milliliter woksaus chili-knoflook
1 bakje koriander (15 gram)
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat met de deksel op de pan staan tot gebruik.
Verhit de olie in de wok en roerbak de wokgroente 3 minuten. Voeg het vlees en de woksaus toe en roerbak 2 minuten mee.
Snijd de koriander fijn en roer door de rijst. Verdeel de curry en rijst over de borden.
4 personen
voedingswaarde : 480 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gebied : Thailand
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : Allerhande maart 2019
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten