dinsdag 24 maart 2020

Thaise curry met rundvlees en wokgroente & basmatirijst (Thailand)

THAISE CURRY MET RUNDVLEES EN WOKGROENTE & BASMATIRIJST

300 gram basmatirijst
2 eetlepels (arachide)olie
800 gram Thaise wokgroente
300 gram biefstukpuntjes
75 milliliter woksaus chili-knoflook
1 bakje koriander (15 gram)


Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat met de deksel op de pan staan tot gebruik.
Verhit de olie in de wok en roerbak de wokgroente 3 minuten. Voeg het vlees en de woksaus toe en roerbak 2 minuten mee.
Snijd de koriander fijn en roer door de rijst. Verdeel de curry en rijst over de borden.

4 personen

voedingswaarde : 480 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten

gebied : Thailand
gerechtsoort : vleesgerecht

bron : Allerhande maart 2019

Geen opmerkingen: