SELDERIJ-APPELSALADE
2 eetlepels gepelde amandelen
1 citroen
2 appels
2 bakjes selderijsalade à 250 gram
4 slabladeren
1 takje peterselie
Amandelen grof hakken. Helft van citroen uitpersen, andere helft in 4 partjes snijden. Appels schillen, klokhuizen verwijderen en in schijfjes snijden. In kom doen en besprenkelen met citroensap. Amandelen en selderijsalade erdoor scheppen. Sla wassen en uitslaan.
In 4 schaaltjes slablad leggen. Hierover selderij-appelsalade verdelen. Peterselie erboven fijnknippen. Garneren met partje citroen.
4 personen
voedingswaarde : 225 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 5 minuten
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Tip november 1980
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten