LAUWWARME COURGETTE-PAPRIKASALADE
1 kleine courgette
1 kleine gele paprika
1 kleine ui
6 eetlepels olie
2 eetlepels wijnazijn
1 eetlepel worcestershiresaus
2 eetlepels gembersiroop
zout
peper
Snijd de courgette en de paprika in dunne reepjes en de ui in halve ringen.
Verhit de olie en bak hierin de courgette met de paprika en de ui 4 minuten omscheppend op een hoog vuur. Voeg de azijn, de worcestershiresaus, de gembersiroop, een snufje zout en wat peper toe. Laat de salade een beetje afkoelen.
Lauwwarm serveren!
2 personen
voedingswaarde : 360 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 5 / 10 minuten
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Menu 1 november 1995
zaterdag 23 november 2019
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten