OOSTERSE GEHAKTSPIESJES
200 gram rundergehakt
½ zakje gehaktkruiden
2 eetlepels paneermeel
2 eetlepels koffieroom
2 eetlepels ketjap manis
1 teentje knoflook
1 theelepel citroensap
½ theelepel citroenrasp
1 eetlepel fijngehakte peterselie
Meng het gehakt met de gehaktkruiden, het paneermeel, de koffieroom, de ketjap, het fijngeperste teentje knoflook, het citroensap, de citroenrasp en de peterselie. Vorm er 4 dikke rollen van en rijg ze aan 4 spiezen.
Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Laat de gehaktspiezen onder de hete grill rondom in 10 minuten bruin en gaar worden.
Lekker met Rijst met ui en rozijnen en roergebakken Chinese kool.
2 personen
voedingswaarde : 430 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 10 minuten
gebied : Verre Oosten
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : Menu 1 november 1995
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten