ZALM OP TESSINER WIJZE
4 moten zalm
zout
azijn
peterselie
3 eetlepels mayonaise
fijngehakte gemengde groene kruiden
2 eetlepels koffieroom
Kook de moten zalm in water met zout en een scheutje azijn en een paar takjes peterselie voorzichtig gaar in 20 à 30 minuten. Neem de moten uit de pan, laat ze goed uitlekken en schik ze op een voorverwarmde schotel. Verwarm de mayonaise ‘au bain-marie’ en klop er de koffieroom en groene kruiden door. Giet deze saus over de moten zalm en garneer de schotel met een toefje peterselie.
4 personen
gebied : Ticino, Zwitserland
gerechtsoort : visgerecht
bron : Het complete visboek : Een keur van recepten uit binnen- en buitenland / Erna Horn
zondag 4 augustus 2019
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten