TOMAAT-PAPRIKASALADE MET YOGHURTSAUS
6 grote tomaten
½ rode paprika
½ groene paprika
½ teentje knoflook
3 eetlepels slagroom
3 eetlepels Bulgaarse yoghurt
witte peper
3 sprietjes bieslook
Tomaten wassen en in vieren snijden. Paprika’s wassen, zaadlijsten verwijderen en in stukjes snijden. Tomaat en paprika in slaschaal doen. Knoflook pellen en boven kommetje uitpersen. Slagroom en yoghurt toevoegen. Tot sausje roeren. Op smaak brengen met een snufje peper. Tot gebruik in koelkast zetten.
Sausje door salade scheppen. Bieslook erboven fijnknippen.
Lekker bij tartaar.
4 personen
voedingswaarde : 160 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 2 minuten
gerechtsoort : groentegerecht
bron : Tip augustus 1982
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten