AUBERGINESALADE MET BRUINE BONEN
1 aubergine (400 gram)
1 ui
½ liter pot bruine bonen of blik kidneybonen
8 sprietjes bieslook
1 teentje knoflook
5 eetlepels vinaigrettesaus
peper
2 eetlepels zilveruitjes
Aubergine wassen en kroontje verwijderen. In plakken snijden, grote halveren. In pan met ruim water aubergine 5 minuten koken. Afgieten en laten afkoelen. Ui pellen en in ringen snijden. Bonen afgieten. In kommetje bieslook fijnknippen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Vinaigrettesaus en peper erdoor roeren. In slakom doen: aubergine, ui, bonen en zilveruitjes. Sausje erover schenken. Omscheppen.
Salade nogmaals omscheppen.
4 personen
voedingswaarde : 190 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 30 / 1 minuten
gerechtsoort : groentegerecht
bron : Tip augustus 1982
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten