FIJI-KIP
4 kippenborsten
1 eetlepel bloem
2 eetlepels olijfolie
400 gram verse mango
100 gram rode paprika, in stukjes
100 gram wortel, in plakjes
100 gram rode ui, in reepjes
200 gram grove spinazie, de blaadjes
1 eetlepel limoensap
zout
peper
200 gram zilvervliesrijst, gekookt
Haal de kippenborsten door de bloem. Bak ze kort in de olie. Voeg 300 milliliter water toe, samen met de mango, paprika, wortel en ui. Laat het geheel 15 minuten sudderen tot het water is ingekookt. Voeg als laatste de spinazie toe en laat het gerecht nog 1 minuut sudderen. Breng op smaak met limoensap, zout en peper. Serveer de saus op een timbaaltje rijst.
4 personen
voedingswaarde : 440 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 15 / 30 minuten
gebied : Fiji
gerechtsoort : hoofdgerecht
bron : Lekker Gezond juni / juli 2001
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten