zaterdag 5 mei 2018

Smoked Trout with Horseradish Sauce (Engeland, Verenigd Koninkrijk)

SMOKED TROUT WITH HORSERADISH SAUCE (GEROOKTE FOREL MET MIERIKSWORTELSAUS)

125 milliliter slagroom
1 - 2 theelepels geraspte mierikswortel (vers of uit een potje)
zout
1 bosje waterkers
200 gram gerookte forelfilet


Klop de slagroom bijna stijf en meng de mierikswortel erdoor. Breng de saus op smaak met zout en peper. Laat de saus in de koelkast minstens 1 uur door en door koud worden. Was de waterkers en verwijder de grove stengels. Verdeel de waterkers over vier bordjes en leg de gerookte forelfilets erop. Schep de mierikswortelsaus ernaast.
Lekker met vers geroosterd wittebrood.

4 personen

gebied : Engeland, Verenigd Koninkrijk
gerechtsoort : voorgerecht

bron : De Engelse Country keuken : Traditionele recepten op basis van eerlijke ingrediënten / Clara ten Houte de Lange

Geen opmerkingen: