KRABSALADE
250 gram krab (gekookt)
1 blikje palmharten
3 avocado’s
50 gram garnalen
6 takjes peterselie
SAUS
1 eetlepel mosterd
½ teentje knoflook (uitgeperst)
½ kopje olijfolie
4 eetlepels azijn
1 ui (gesnipperd)
scheutje limoensap
versgemalen peper
zout
Maak het krabvlees schoon en verdeel het een beetje. Meng het met de palmharten. Maak een saus van de aangegeven ingrediënten en meng dit door krab en palmharten. Snijd de avocado’s in de lengte door, haal eerst de pitten en vervolgens het vruchtvlees eruit. Meng het laatste door het krabmengsel en vul de avocadoschillen ermee. Garneer met garnalen en een takje peterselie.
6 personen
gebied : Caraïbisch gebied
gerechtsoort : salade
bron : Gall & Gall magazine maart 1997
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten