maandag 26 maart 2018

Krabsalade (Caraïbisch gebied)

KRABSALADE

250 gram krab (gekookt)
1 blikje palmharten
3 avocado’s
50 gram garnalen
6 takjes peterselie

SAUS
1 eetlepel mosterd
½ teentje knoflook (uitgeperst)
½ kopje olijfolie
4 eetlepels azijn
1 ui (gesnipperd)
scheutje limoensap
versgemalen peper
zout


Maak het krabvlees schoon en verdeel het een beetje. Meng het met de palmharten. Maak een saus van de aangegeven ingrediënten en meng dit door krab en palmharten. Snijd de avocado’s in de lengte door, haal eerst de pitten en vervolgens het vruchtvlees eruit. Meng het laatste door het krabmengsel en vul de avocadoschillen ermee. Garneer met garnalen en een takje peterselie.

6 personen

gebied : Caraïbisch gebied
gerechtsoort : salade

bron : Gall & Gall magazine maart 1997

Geen opmerkingen: