SPINAZIE MET FETA EN EIEREN
Een heerlijk lunchgerecht of lichte maaltijd. Serveer met knappend vers Turks brood of stokbrood.
300 gram grove spinazie
1 vleestomaat
75 gram Turkse feta
4 eieren
vers gemalen zwarte peper
zout
2 eetlepels slaolie
1 eetlepel fijngeknipte peterselie
Was de spinazie en dep de bladeren droog. Verwijder eventueel de grote stelen en snijd de bladeren in grove repen. Snijd de tomaat in stukjes. Verkruimel de feta. Klop de eieren los met wat peper en zout. Verhit de olie in een koekepan en bak hierin al roerend met een vork de spinazie en de stukjes tomaat 2 minuten op een hoog vuur. Voeg de eieren, de feta en de peterselie toe en blijf roeren tot de eieren zijn gestold.
2 personen
land : Turkije
gerechtsoort : lunchgerecht
bron : Exotisch koken met kruiden / Anneke Ammerlaan
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten