SPINAZIE-PUREE POTJE MET PROVENÇAALSE RUNDERREEPJES
1 eetlepel (olijf)olie
200 gram Provençaalse runderreepjes
2 zakjes puree à la minute (pak à 3 zakjes à 58 gram, Maggi)
450 gram spinazie (diepvries)
3 eetlepels gemalen oude kaas (zakje à 150 gram, AH)
In pan olie verhitten. Vleesreepjes op hoog vuur in 2 minuten al omscheppend bruin bakken, vuur lager zetten en in 10 minuten gaar bakken.
Intussen aardappelpuree bereiden volgen gebruiksaanwijzing. Spinazie volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Spinazie door aardappelpuree scheppen. Puree over twee borden verdelen en bestrooien met oude kaas. Vleesreepjes erbij serveren.
4 personen
voedingswaarde : 475 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
land : Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : Allerhande februari 2000
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten