PEPERMUNT-REINE CLAUDEFRAPPÉ
3 eetlepels reine claudelimonadesiroop
2½ eetlepels groene pepermuntlimonadesiroop
1½ eetlepel citroensap
16 ijsblokjes
In kommetje schenken: reine claudelimonadesiroop, pepermuntlimonadesiroop en citroensap. Door elkaar roeren. In koelkast in 1 uur door en door koud laten worden.
In icecrusher ijsblokjes schaven of ijsblokjes tussen theedoek leggen en met hamer stukslaan. In glas ijs scheppen. Al roerend met lange lepel siroopmengsel toevoegen. Rietje erin zetten. Direct opdienen.
1 persoon
voedingswaarde : 160 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd / wachttijd : 5 / 10 / 60 minuten
gerechtsoort : drank
bron : Tip mei 1987, Special Koele zomerdrankjes
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten