ABRIKOZEN-APPELPUNCH
1 eetlepel amaretto
1 eetlepel apricot brandy
1 eetlepel cognac
½ deciliter appelsap
½ deciliter abrikozensap
½ citroen
2 eetlepels suiker
In kommetje doen: amaretto, apricot brandy, cognac, appelsap en abrikozensap. Door elkaar roeren. In koelkast in ± 1 uur door en door koud laten worden. Citroen uitpersen en sap op schoteltje schenken. Op ander schoteltje suiker strooien. Randje van glas eerst in sap en daarna in suiker dopen. Glas tot gebruik in koelkast zetten.
Abrikozen-appelpunch nogmaals goed doorroeren en voorzichtig in glas schenken.
1 persoon
voedingswaarde : 155 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd / wachttijd : 10 / 1 / 60 minuten
gerechtsoort : drank
bron : Tip mei 1987, Special Koele zomerdrankjes
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten