zondag 21 mei 2017

Abrikozen-appelpunch

ABRIKOZEN-APPELPUNCH

1 eetlepel amaretto
1 eetlepel apricot brandy
1 eetlepel cognac
½ deciliter appelsap
½ deciliter abrikozensap
½ citroen
2 eetlepels suiker


In kommetje doen: amaretto, apricot brandy, cognac, appelsap en abrikozensap. Door elkaar roeren. In koelkast in ± 1 uur door en door koud laten worden. Citroen uitpersen en sap op schoteltje schenken. Op ander schoteltje suiker strooien. Randje van glas eerst in sap en daarna in suiker dopen. Glas tot gebruik in koelkast zetten.
Abrikozen-appelpunch nogmaals goed doorroeren en voorzichtig in glas schenken.

1 persoon

voedingswaarde : 155 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd / wachttijd : 10 / 1 / 60 minuten

gerechtsoort : drank

bron : Tip mei 1987, Special Koele zomerdrankjes

Geen opmerkingen: