ZWEEDSE AARDAPPELSALADE
1 kilogram vastkokende aardappelen (zoals opperdoezer ronde, frieslander of charlotte), in blokjes, gekookt
6 bosuitjes, fijngesneden
15 gram grof gehakte peterselie
10 gram fijngehakte dille
DRESSING
1 eetlepel fijne kristalsuiker
1 eetlepel dijonmosterd
80 milliliter extra vierge olijfolie
2 eetlepels witte wijnazijn
Meng alle ingrediënten voor de salade in een grote kom door elkaar.
Roer voor de dressing alle ingrediënten in een kleine kom door elkaar en laat de suiker oplossen. Schenk over de salade en schep goed om.
4 - 6 personen
voedingswaarde : 330 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten
gebied : Zweden
gerechtsoort : salade
bron : Delicious. juli 2007
zondag 9 oktober 2016
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten