SOGLIOLA ALLA CASSERUOLA (ZEETONG GESTOOFD OP VENETIAANSE WIJZE)
700 - 100 gram filets van zeetong
100 gram heel fijngesneden champignons
citroensap
2 eetlepels gehakte peterselie
1 ui
60 gram boter
1 mespunt tijmpoeder
zout
peper
In de uitgesmolten boter uien, champignons en peterselie stoven. Met kruiden en specerij op smaak afmaken, de gemarineerde filets in de saus leggen en in een goed gesloten pan 8 - 10 minuten pocheren. De filets omkeren, nog een paar minuten pocheren en met risotto en salades serveren. U mag deze tere vissoort nooit koken, aangezien dit smaak noch uiterlijk ten goede komt.
4 personen
gebied : Venetië, Veneto, Italië
gerechtsoort : visgerecht
bron : De Italiaanse keuken / Marianne Piepenstock
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten