CAJUN SPECERIJENMENGSEL
2 eetlepels paprikapoeder
1 eetlepel cayennepeper
1 eetlepel uienpoeder zonder zout
1 eetlepel knoflookpoeder zonder zout
1 theelepel gedroogde citroenschil, fijngehakt
1 theelepel zwarte peper
1 theelepel witte peper
1 theelepel zout
1 theelepel gedroogde oregano
1 theelepel gedroogde tijm
1 theelepel gedroogd venkelzaad
½ theelepel gemalen komijn
¼ theelepel verkruimeld laurierblad, gedroogd
Roer alle ingrediënten door elkaar. Het specerijenmengsel is in een goed afgesloten potje 3 maanden houdbaar op een koele, droge plaats. Wrijf de garnalen goed in met het specerijenmengsel en laat ze grilleren op de barbecue of onder de grill.
1 klein potje
gebied : Louisiana, Verenigde Staten
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Garnalen kookboek / Judith Choate
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten