CHAMPIGNONS MET YOGHURT
450 gram champignons, fijngehakt
4 tomaten, in stukjes gesneden
1 ui, fijngehakt
220 milliliter yoghurt of karnemelk
olie
zout
Verhit de olie in een pan met dikke bodem en fruit hierin de ui voordat u de champignons toevoegt. Zet de warmtebron hoger en laat ze 2 - 3 minuten mee fruiten. Voeg nu de tomaten toe en laat ze circa 3 minuten onder voortdurend roeren zachtjes stoven. Zet de pan van de warmtebron en laat het mengsel 2 minuten afkoelen. Roer dan de yoghurt door het mengsel en voeg wat zout toe. Zet de pan terug op de warmtebron en laat alles gedurende circa 5 minuten doorwarmen, maar let op dat het mengsel niet kookt (anders gaat de yoghurt schiften).
2 - 4 personen
voor- / bereidingstijd : 5 / 20 minuten
land : Kenia
gerechtsoort : vegetarisch gerecht
bron : Van andere markten : Een nieuwe selectie van vegetarische gerechten
uit de hele wereld / Troth Wells
zondag 12 april 2015
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten