GEITENKAASPAKKETJES
4 velletjes (diepvries) fillodeeg
2 bosuitjes
3 eetlepels olijfolie
2 plakken Franse geitenkaas à 50 g
2 eetlepels diepvries Italiaanse kruidenmix
vers gemalen zwarte peper
Laat het fillodeeg ontdooien volgens de gebruiksaanwijzing. Verwarm de oven voor op 220 ºC. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg er 2 velletjes fillodeeg op. Bestrijk deze met olie en leg er de andere velletjes op. Bestrijk ook deze met olie. Leg de plakken geitenkaas in het midden en strooi er de kruiden, de bosui en wat peper over. Vouw de punten van het deeg naar het midden, de naden mogen open blijven. Bestrijk ook de bovenkant van het deeg met olie. Bak de pakketjes in de oven in ca. 10 minuten goudbruin en gaar.
2 personen
voedingswaarde : 405 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Menu 16 november 1994
zaterdag 6 november 2010
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten