TOSTI’S MET PADDENSTOELEN
8 sneden volkorenbrood
50 g roomkaas naturel (light)
½ courgette, in heel dunne plakjes
½ theelepel gedroogde tijm
100 g blauwaderkaas, in plakjes
1 - 2 eetlepels olijfolie
50 g champignons, in plakjes
Besmeer 4 sneetjes brood ruim met roomkaas. Verdeel de plakjes courgette over de roomkaas en bestrooi met zout, peper en de gedroogde tijm. Leg hierop de plakjes blauwaderkaas en leg daar een snee brood bovenop. Bestrijk de tosti's aan de buitenkant en het tosti-ijzer aan de binnenkant met de olie. Verdeel de plakjes champignon over het tosti-ijzer en leg dan de tosti's ertussen, klem het ijzer goed dicht. Bak de tosti's 5-7 minuten tot ze goudbruin en krokant zijn (de champignons worden meegebakken met het brood).
4 personen
voedingswaarde : 350 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gerechtsoort : lunchgerecht
bron : Allerhande november 2006
zaterdag 6 november 2010
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten