maandag 23 maart 2020

Bagel met kip-samba & salade

BAGEL MET KIP-SAMBA & SALADE

½ komkommer
1 bosui
200 gram gesneden spitskool
1 eetlepel witte wijnazijn
4 Amerikaanse bagels sesam (afbak)
175 gram kip-samba (Johma)


Verwarm de oven voor op 175°C. Halveer de halve komkommer in de lengte en snijd in dunne plakken. Snijd de bosui in ringetjes en meng met de komkommer, spitskool en azijn. Breng op smaak met peper.
Bak ondertussen de bagels af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de bagels overlangs doormidden en besmeer de onderste helft van de bagel met de kip-samba. Verdeel de spitskool-komkommersalade erover. Dek af met de bovenkant van de bagel en serveer direct.

4 personen

voedingswaarde : 450 kcal p.p.
bereidings- / oventijd : 10 / 3 minuten

gerechtsoort : lunchgerecht

bron : Allerhande maart 2019

Geen opmerkingen: