woensdag 15 mei 2019

Worst gevuld met Boursin

WORST GEVULD MET BOURSIN

2 takjes peterselie
1 pakje Boursin met kruiden à 80 gram
1 eetlepel bieslook
2 pakjes braadworst à 225 gram
1 tomaat


Grill voorverwarmen op hoogste stand. In kom peterselie fijnknippen. Boursin en bieslook toevoegen en door elkaar mengen. Met scherp es worstjes tot op 1 centimeter van de onderkant overdwars insnijden. Kaasmengsel ertussen smeren. Worstjes op rooster met lekbak eronder, onder grill schuiven. In 5 minuten goudbruin grilleren. Tomaat wassen en in vieren snijden. Worstjes op schaal leggen. Garneren met tomaat.
Groentetip: andijvie.

4 personen

voedingswaarde : 450 kcal p.p.
bereidingstijd : 12 minuten

gerechtsoort : hoofdgerecht

bron : Tip mei 1981

Geen opmerkingen: