MOSSELCOCKTAIL MET DILLESAUS
3 dunne bosuitjes
zout
stukje komkommer (4 centimeter)
2/3 bekertje zure room à 125 milliliter
1 eetlepel dille
peper
100 gram gekookte mosselen
Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in stukjes van 2 centimeter. Kook ze 2 minuten in weinig water met zout en laat ze in een zeef uitlekken. Was de komkommer en snijd hem in plakjes van ½ centimeter dik. Snijd de plakjes in smalle reepjes. Roer een sausje van de zure room, de dille, zout en peper.
Schep de mosselen, de bosui en de komkommer door elkaar en verdeel het mengsel over 2 wijde glazen. Schenk de dillesaus erover.
2 personen
voedingswaarde : 135 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 5 minuten
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Menu 20 januari 1994
vrijdag 18 januari 2019
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten