dinsdag 29 april 2014

Gegratineerde gnocchi met geitenkaas (Europa)

GEGRATINEERDE GNOCCHI MET GEITENKAAS

180 gram gnocchi
40 gram spekreepjes
120 gram geitenkaas
40 gram pijnboompitten
10 centiliter vetarme room
1 eetlepel gehakte bieslook


Verwarm de oven voor op grillstand.
Kook de gnocchi beetgaar in licht gezouten water en laat ze uitlekken. Bak de spekreepjes goudbruin in een antiaanbakpan of een pan met bakvel. Doe de pijnboompitten, de room en de spekreepjes bij de pasta. Breng alle ingrediënten over in een ovenschotel. Snij de geitenkaas in sneetjes en leg over de pasta.
Plaats de ovenschotel even onder de grill tot dat de kaas een beetje gesmolten is. Bestrooi voor het opdienen met gehakte bieslook.

4 personen

gebied : Europa
gerechtsoort : vleesgerecht

bron : Pastagerechten, smaak en evenwicht op hun best / Weight Watchers, via Erie Fraters [EUROPESErecepten]

Geen opmerkingen: