MASALA EIEREN
4 eieren
4 eetlepels zonnebloemolie
2 tenen knoflook, geperst
1 sjalot, gesnipperd
2 eetlepels masala
400 milliliter water
1 tak selderie, gesnipperd
1 madame-jeanette peper, gaaf
zout
peper
Kook de eieren hard en pel ze.
Verhit de olie in een diepe pan en bak de eieren goudbruin. Laat ze uitlekken op een bord met keukenpapier.
Schep de helft van de olie uit de pan. Fruit de knoflook en sjalot goudbruin. Voeg de masala toe en roerbak 2 minuten. Blus af met het water en voeg de eieren, selderie en madame-jeanette toe. Stoof de eieren 12 minuten op laag vuur met het deksel op de pan. Breng op smaak met zout en peper.
Heerlijk bij roti of op een kakelvers broodje.
4 personen
gebied : Paramaribo, Suriname
gerechtsoort : vegetarisch gerecht
bron : Paramaribo : Een culinaire smeltkroes / Judith Cyrus
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten