GOUDGELE KUKU MET PAPRIKA, KAAS & COURGETTE
6 eieren
1 bosje lente-ui, in dunne ringetjes
1 rode paprika, zaadlijsten verwijderd en in kleine blokjes
1 gele paprika, zaadlijsten verwijderd en in kleine blokjes
1 courgette, grofgeraspt
150 gram geraspte belegen cheddar of Goudse kaas
1 eetlepel kurkumapoeder
1 volle theelepel knoflookgranulaat
1 eetlepel bloem
1 theelepel bakpoeder
30 gram koriander of bladpeterselie, fijngehakt
zeezoutvlokken
versgemalen zwarte peper
Verwarm de oven voor tot 200°C. Bekleed een vierkante bakvorm van 20 x 20 centimeter met bakpapier.
Kluts de eieren in een mengkom, voeg de rest van de ingrediënten toe en roer met een vork door elkaar. Schenk het eimengsel in de bakvorm, gebruik de vork om de vulling goed te verdelen en schud de vorm even zodat de ingrediënten kunnen zakken. Bak 25 minuten in de oven, tot de frittata lichtbruin is.
4 - 6 personen
gebied : Perzië
gerechtsoort : vegetarisch gerecht
bron : Persiana elke dag : Ongecompliceerde gerechten bomvol smaak / Sabrina Ghayour
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten