GEURIGE GEROOSTERDE SCHELVIS
50 gram Griekse yoghurt
1 theelepel ras el hanout
1 theelepel kurkumapoeder
een scheutje citroensap
1 eetlepel knoflookolie of olijfolie
300 gram schelvishaasjes of schelvisfilets, in blokjes van 4 centimeter
zeezoutvlokken
versgemalen zwarte peper
Verwarm de oven voor tot de hoogst mogelijke temperatuur. Bekleed een braadslede met bakpapier.
Meng alle ingrediënten, behalve de vis, in een kleine kom en breng goed op smaak met zout en peper.
Bedek de vis met de marinade, leg in de braadslede en rooster 8 tot 10 minuten (afhankelijk van hoe heet de oven is), tot de vis gaar is. Serveer direct.
2 personen
gebied : Perzië
gerechtsoort : visgerecht
bron : Persiana elke dag : Ongecompliceerde gerechten bomvol smaak / Sabrina Ghayour
donderdag 9 oktober 2025
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten