WARME KAASBOLLETJES
1 pak witbroodmix
300 milliliter handwarm water
200 gram Goudse kaas, geraspt
Van een pak witbroodmix kunnen vrij snel en gemakkelijk kleine kaasbolletjes worden gemaakt. Maak het brooddeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking en kneed er 200 gram geraspte Goudse kaas door. Laat het deeg dan rijzen en verdeel het vervolgens in 24 bolletjes; bak deze in de oven gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verpak de broodjes in aluminiumfolie en laat ze zo op de barbecue warm worden.
4 personen
gebied : Australië
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Barbecue, grill, gourmet en fondue : Ruim 140 heerlijke recepten / Irene van Blommestein, Annelène van Eijndhoven en José van Mil
woensdag 13 december 2023
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten