FRISSE FRUITIJSJES
2 mango’s, geschild
sap van 1 limoen of ½ citroen
4 eetlepels yoghurt
1 eetlepel honing
12 frambozen
Pureer het vruchtvlees van de mango’s met het limoensap, de yoghurt en honing tot een gladde moes. Pureer de frambozen. Verdeel een laagje mangoyoghurt over 4 ijsjesvormpjes en giet de frambozenpuree erop. Vul aan met de rest van de mangoyoghurt, steek er ijsstokjes in en laat de ijsjes in de diepvries in minimaal 4 uur bevriezen.
Houd de ijsjesvormpjes kort onder een straal lauwwarm water om de ijsjes makkelijker eruit te krijgen. Serveer direct.
4 personen
voedingswaarde : 125 kcal p.p.
bereidings- / vriestijd : 10 minuten / 4 uur
gebied : Italië
gerechtsoort : nagerecht
bron : Boodschappen maart 2021
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten