FINOCCHIO IN INSALATA (VENKELSALADE)
1 venkelknol
4 eetlepels olijfolie
2 eetlepels citroensap
1 theelepel honing
zout
peper
Venkel schoonmaken en wassen. Venkelgroen apart houden. Venkel in plakken en vervolgens in repen snijden. Olie, citroensap en honing tot sausje kloppen. Op smaak brengen met zout en peper. Saus over venkel sprenkelen en garneren met achtergehouden venkelgroen.
4 personen
voedingswaarde : 100 kcal p.p.
bereidingstijd : 5 minuten
gebied : Toscane, Italië
gerechtsoort : antipasto
bron : Italië : Een culinaire ontdekkingsreis door de streekkeukens van Piemonte, Toscane en Sicilië / Janny van der Heijden
maandag 18 september 2023
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten