FRIGADO ENSOPADO (LEVER IN TOMATENSAUS)
500 gram lever in plakken
2 teentjes knoflook
zout
witte peper
75 gram boter
2 tomaten
1 blikje tomatenpuree
1 laurierblad
Wrijf de plakken lever in met knoflook uit de knijper, zout en witte peper. Ontveld de tomaten, snijd ze in stukjes en verwijder de pitjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de lever aan weerszijden bruin. Voeg de stukjes tomaat toe en roer, wanneer die min of meer opgelost zijn, de tomatenpuree door de saus. Voeg een klein beetje water toe en het laurierblad. Laat de lever in deze saus gaar worden.
Lekker met rijst en Salada de abobrinha
4 personen
gebied : Brazilië
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : De Braziliaanse keuken / Anneke Jansen
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten