MAALTIJDSALADE MET PITTIGE CURRYDRESSING
½ krop ijsbergsla, in dunne reepjes
3 tomaten, in partjes
½ komkommer, gewassen en in plakjes
1 gele paprika, in dunne reepjes
350 gram panklare bloemkool, in kleine roosjes
1 eetlepel olijfolie extra vierge
250 gram dikke plakken kipfilet, in blokjes (vleeswaar)
3 eetlepels zure room
3 eetlepels Calvé snacksaus curry ketchup
peper
zout
1 zakje croutons
2 eetlepels fijngeknipt bieslook
Schep de sla met de tomaten, de komkommer, de paprika, de bloemkool en de kipfilet in een slakom door elkaar. Klop een dressing van de olijfolie, de zure room, de snacksaus en peper en zout naar smaak. Schep de dressing voorzichtig door de salade. Bestrooi de salade met de croutons en het bieslook.
Serveer met warm stokbrood.
4 personen
voedingswaarde : 475 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten
gerechtsoort : maaltijdsalade
bron : C1000 Weekmenu tot en met 10 mei 2003
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten